Nieuws/Entertainment
1292813
Entertainment

Goede hoop op herstel zoontje Michael Bublé

’Noah is een vechtertje’

Wat heb je nog aan roem, gouden platen en wereldwijd succes als je zoontje vecht voor zijn leven? Het leven van de Canadese superster MICHAEL BUBLÉ staat, nadat er bij zijn driejarige NOAH leverkanker werd geconstateerd, compleet op zijn kop. De komende maanden besteedt de zanger al zijn tijd aan zijn gezin, en zijn familie heeft goede hoop. ,,Noah is een vechtertje.’’

Het was een mededeling die hard aankwam bij zijn fans, maar tegelijkertijd niemand verbaasde. ,,We zullen Michael de komende maanden niet meer op het podium zien’’, onthulde DAVID FOSTER, huisvriend van de BUBLÉ’S. ,,Ik ben er zeker van dat we hem pas weer zullen zien optreden, als Noah helemaal genezen is’’, aldus Foster, getrouwd geweest met de Nederlandse YOLANDA HADID.

Verhoging

Eind oktober is Bublé’s vrouw LUISANA LOPILATO (29) met de kinderen Noah en de tien maanden oude ELIAS in haar geboorteland Argentinië, terwijl haar man voor werkzaamheden in Londen verblijft. Noah voelt zich niet lekker, heeft ineens enorme verhoging en dus gaat zijn moeder met hem naar het ziekenhuis in Buenos Aires. De Zuid-Amerikaanse artsen vermoeden dat het knulletje wel eens te kampen zou kunnen hebben met de bof. Toch raden ze verdere onderzoeken aan bij een specialist.

LEES HIER HET HELE ARTIKEL