Nieuws/Entertainment
1292846
Entertainment

Terwijl Brad gestopt is met alcohol en drugs

MANIPULEERT Angelina de kinderen?

Het volgende hoofdstuk in de bloederige scheiding tussen BRAD PITT en ANGELINA JOLIE heeft zich aangediend. Volgens het kamp van de acteur zou Jolie de zes kinderen van het stel aan het opstoken zijn tegen hun vader. Er wordt zelfs gerept van PURE MANIPULATIE.

Ooit zo verliefd en hét sterrenkoppel van Hollywood, maar inmiddels kunnen BRAD PITT en ANGELINA JOLIE elkaars bloed wel drinken. Sinds ruim twee maanden geleden bekend werd dat het ooit zo gelukkige acteursduo ging scheiden, is iets wat ooit liefde was ontaardt in een potje moddergooien dat zijn weerga niet kent.

De twee hoofdrolspelers doen er tot op heden het zwijgen toe. Maar gelukkig voor de internationale pers die de breuk al weken verslaat, is daar nog het entourage van het stel. Die lekken - ieder op hun beurt - allerhande pikante details, waardoor de buitenwereld bijna dagelijks wordt gevoed en dus uitstekend op de hoogte blijft hoe de zaak zich voortsleept.

Want dat de scheiding geen abc-tje zou worden voor de peperdure teams aan advocaten, was al snel duidelijk. Het miljoenenvermogen van de twee en de verdeling daarvan, daar kwamen ze wel uit. Dat was maar geld. Veel belangrijker en feitelijk meteen al de insteek van hun breuk: wat te doen met hun zes kinderen MADDOX (15), PAX (12), ZAHARA (11), SHILOH (10) en de 8-jarige tweeling KNOX en VIVIENNE?

LEES HIER HET HELE ARTIKEL