Nieuws/Entertainment
1292874
Entertainment

John Cleese wenst exen dood

Monty Python-ster John Cleese wenst in een televisieprogramma dat een aantal van zijn ex-vrouwen dood waren. Zijn voormalige partners hebben hem ruim 23 miljoen euro aan alimentatie gekost en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten.

John vertelt aan Conan O'brien in zijn talkshow openhartig over zijn roerige liefdesleven, waarin hij maar liefst vier keer is getrouwd. "Ik ben in 34 jaar tijd getrouwd met vier verschillende vrouwen. Één van mijn ex-vrouwen is overleden. Weet je wat het is? Het is erg jammer, omdat het de verkeerde was" zegt de 77-jarige acteur. Daarmee refereert de komiek naar zijn ex-vrouw Barbara Trentham, die in 2013 aan de gevolgen van leukemie is overleden.

Nadat Conan hierom moest lachen, vraagt hij aan John: "Heb je echt woede of haat jegens je ex-vrouwen?", wat vervolgens wordt beantwoord met: "Nee, ik zou al blij zijn als er maar een of twee van hen er niet meer zouden zijn. Maar ik heb niks tegen ze als persoon. Ik wens ze alleen een snelle dood, bijvoorbeeld door een boom die omvalt."

John Cleese is momenteel getrouwd met zijn 32 jaar jongere vrouw Jennifer Wade.