Nieuws/Entertainment
1292885
Entertainment

Antje Monteiro viert verjaardag dochter Romy

Zondag is het 24 jaar geleden dat Antje Monteiro beviel van haar dochter Romy. Op social media plaatst ze daarom een schattig kiekje, waarbij ze schrijft dat ze vandaag het mooie geluk viert dat haar 'alles' vandaag jarig is.

Op Instagram schrijft Antje: "Van de allerliefste baby naar de allerliefste jonge vrouw van vandaag. 24 jaar geleden op vrijdag de 13e geboren. Deze "pech" datum werd mijn grootste geschenk, mijn meisje, mijn maatje, mijn alles. Inmiddels volwassen en op eigen benen met een heel leven voor zich, vier ik vandaag dit mooie geluk."

In oktober werd bij de TV Show van Ivo Niehe al duidelijk dat de twee een bijzondere band hebben. Romy groeide op zonder vader, maar heeft een enorm trotse moeder achter haar staan. In datzelfde programma maakte ze duidelijk dat ze vroeger totaal niet de ambitie had om te zingen. Inmiddels heeft de musicalster uit the Bodyguard een succesvolle start van haar carrière sinds haar deelname aan The Voice en maakte AVROTROS afgelopen vrijdag bekend dat Romy zal gaan presenteren voor de omroep.