Nieuws/Entertainment
1292902
Entertainment

'Meghan Markle heeft geen tijd voor Harry'

Meghan Markle is weer terug in Canada. Na twee dagen met prins Harry doorgebracht te hebben in Kensington Palace moest de actrice haar lief alweer verlaten vanwege opnames van de serie Suits.

Een bron dichtbij Buckingham Palace zegt tegen de Britse site Express: "Er was niet veel tijd. Hun schema was erg strak." Het is niet bekend of Markle koningin Elizabeth en prins Charles al heeft ontmoet. De verwachting was dat dat dit weekend zou gebeuren, maar de actrice verliet Londen al op donderdag.

Het kersverse koppel, waarvan de relatie begin deze week werd bevestigd via een verklaring van Kensington Palace, werd in het openbaar nog niet samen gespot. Wel werd Meghan afgelopen week op de foto gezet toen ze boodschappen ging doen in Londen en daarna naar Nottingham Cottage ging.

Kensington Palace maakte dinsdag bekend dat Harry en Meghan een relatie hebben. Dat deed het hof op verzoek van de prins die in een statement krachtig uithaalde naar de Britse pers. Hij stelde bezorgd te zijn over haar veiligheid sinds er speculaties ontstonden over hun vermeende relatie. De media hebben haar volgens hem lastig gevallen en belasterd.