Nieuws/Entertainment
1292931
Entertainment

Jochem Myjer opgeschrikt door ravage in huis

De eerste nacht met Sinterklaas en zijn Pieten in ons land is bij Jochem Myjer niet onopgemerkt voorbijgegaan. Op zijn Facebook laat hij zien wat voor een enorme ravage er bij hem thuis is aangericht.

Bloedspetters op de grond, een zwarte hand op de muur en plukje baard op de grond terwijl de hond onschuldig met de staf in zijn mond toekijkt. Wat hier is gebeurd is een raadsel, maar volgens Myjer is nog altijd geen reden tot paniek.

"Dat was even schrikken vanmorgen toen we vol verwachting naar beneden kwamen... #foeiboukjefoei #sinterklaas #erisgeenenkeleredentotpaniek", schrijft hij bij de foto op Facebook.

Myjer was jarenlang te zien als Zwarte Piet tijdens de intocht en het Sinterklaasjournaal. Eerder dit jaar liet hij weten hiermee te stoppen omdat vanwege de 'pietendiscussie' de lol eraf was voor hem. "Links van je staat een zwarte piet, maar dat blijkt dan een beveiliger te zijn, en rechts ook. Je denkt alleen: als er maar niks gebeurt", lichtte hij zijn besluit toe in College Tour.