Nieuws/Entertainment

Politie maakt einde aan Victoria’s Secret-afterparty

Hollandse Hoogte

De afterparty van de Victoria’s Secret Fashion Show is maandagnacht door de politie van Shanghai vroegtijdig beëindigd. Dat meldt de Australische Vogue. Bij het feestje waren vrijwel alle supermodellen, waaronder Bella Hadid, Alessandra Ambrosio en Jasmine Tookes, van de partij.

Hollandse Hoogte

In aanloop naar de show van het lingeriemerk worden alle modellen – zonder uitzondering – op een streng dieet gezet. De Angels brengen uren door in de sportschool en het gebruik van alcohol is absoluut uit den boze. Ook geldt er een avondklok, zodat alle modellen op tijd naar bed gaan en er de volgende dag weer uitgeslapen uitzien.

Eenmaal na het spektakel, als alle opnames achter de rug zijn, veranderen de modellen weer in doodnormale meiden die niet vies zijn van een goed feestje. Toch zou de afterparty, die op loopafstand van de show werd gehouden, niet langer dan drie uurtjes duren. Om onbekende redenen stond iets na middernacht de Chinese politie op de stoep, die het feestje stopte.

„Ze willen dat we ermee kappen”, vertelde iemand van de organisatie, die via een microfoon alle gasten naar buiten begeleidde, aan Vogue. Het blad kon niemand vinden die uitleg gaf over de oorzaak van het abrupte einde, maar na alle incidenten van de afgelopen dagen – waarin onder meer een aantal modellen en medewerkers werd geweigerd – is dit een nieuwe tegenslag voor het lingeriemerk.

De Victoria’s Secret Fashion Show wordt dinsdagnacht 28 november uitgezonden op Net5.

Lees meer over