Nieuws/Entertainment
1294009
Entertainment

'Geboorte André III was verschrikking'

André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique openen hun huis én de babykamer voor Weekblad Privé dat morgen verschijnt met een uitgebreide, elf pagina’s tellende, reportage over hun pasgeboren zoon André Hazes III.

In een onthullend interview doen zij bovendien voor het eerst uit de doeken wat zich allemaal heeft afgespeeld in het ziekenhuis, waar Monique zou bevallen.

Hoewel haar zwangerschap goed was verlopen en er, toen de weeën zich aandienden, aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht was, brak op zeker moment grote paniek uit en moest Monique in allerijl naar de OK worden overgebracht.

Code rood

André: "Ik hoorde maar steeds roepen: code rood, code rood, en… kéizersnede! Ik zag het allemaal voor mijn ogen gebeuren en kon niets doen. Even was ik bang Monique, de baby, of zelfs allebei te verliezen… Het was een verschrikking, zoiets hoop ik nooit van mijn leven meer te zien."

Deze moeizame bevalling, die Monique danig heeft uitgeput, maakte dat de geboorte van de jongste Hazes op 25 oktober pas 24 uur later bekend gemaakt werd.

Inmiddels gaat het goed met moeder en zoon, én de trotse papa.

Het hele verhaal MORGEN in WEEKBLAD PRIVÉ en een voorpublicatie in dagblad De Telegraaf.