Nieuws/Entertainment
1298603
Entertainment

'George Michael wordt naast moeder begraven'

George Michael zal naast zijn moeder op de Highgate Cemetary in Londen worden begraven. Dat meldt The Sun op basis van bronnen.

Lesley Panayiotou, zoals de moeder van de zanger heette, overleed in 1997 aan de gevolgen van kanker. Het verlies was een enorme klap voor Michael, die volgens vrienden een hechte band met haar had. "Dit is wat hij wilde", aldus een ingewijde over de laatste wens van de zanger. "Eindelijk kan hij rusten bij zijn moeder", laat een vriend van de familie weten.

Bronnen laten weten dat Michael duidelijk was over de plek waar hij begraven wilde worden. Een medewerker van de Highgate Cemetary laat aan The Sun weten dat de moeder van Michael is begraven in een familiegraf dat plek biedt voor de Wham!-zanger.

Ondertussen zwelt de bloemenzee voor het huis van de popster in Londen aan. De nabestaanden van Michael lieten dinsdag in een verklaring weten "dankbaar en ontroerd te zijn van het medeleven van zijn fans". Wanneer George Michael wordt begraven is nog niet bekendgemaakt.