Nieuws/Entertainment
1298698
Entertainment

Justin Bieber wil videobeelden niet openbaar

Justin Bieber wil niet dat de media zijn getuigenverklaring, die hij voor de camera heeft afgelegd, naar buiten brengt. Daarom gaat zijn advocatenteam er alles aan doen om publicatie te voorkomen.

De wereldster werd aangeklaagd door zijn voormalige buren, die beweren in 2014 te zijn geterroriseerd door de zanger. Zo zou Justin onder andere met eieren naar hun huis hebben gegooid en zou hij zelfs naar zijn buurman hebben gespuugd.

Volgens TMZ is de man zó boos dat advocaten vrezen voor een groot mediaspektakel. Daarnaast zou Justin de man inmiddels 90.000 dollar (ruim 86.000 euro) schadevergoeding hebben betaald en noemt de popster de rechtszaak, die is aangespannen wegens 'emotionele schade', klinkklare onzin.

Om zijn cliënt te beschermen, hebben de advocaten van de Love Yourself-zanger gewezen naar een uitpraak die Donald Trump onlangs deed. De aankomende president van de Verenigde Staten heeft vorige maand een schikking getroffen in een fraudezaak bij zijn Trump University en vertelde dat het 'soms belangrijk is dat de privacy tijdens een rechtszaak gewaarborgd blijft'.