Nieuws/Entertainment
1298725
Entertainment

Dochter Harry Mens slaat Lukaku aan de haak

Met een doelpunt in de slotfase tegen kampioen Leicester City bezorgde Romelu Lukaku zijn trainers Ronald en Erwin Koeman gisteren een onvergetelijke kerst. En niet alleen binnen het veld is de Belgische spits geliefd bij de Nederlanders, want Privé kan exclusief onthullen dat de dochter van Harry Mens, Sarah, de nieuwe liefde is van de topspits in dienst van Everton.

Ingewijden vertellen aan Privé: "Sarah en Romelu hebben elkaar drie maanden geleden in Miami leren kennen. Hij was er op vakantie en zij werkte daar als stagiaire. Inmiddels hebben ze bijna netzolang een relatie en zit Sarah iedere week voor hem op de tribune."

De 23-jarige Romelu Lukaku voetbalt sinds 2013 voor Everton en wordt gezien als een van de topspitsen in de Engelse Premier League. De boomlange spits maakt sinds 2010 deel uit van het nationale team van België en scoorde dit seizoen al tien doelpunten voor de club uit Liverpool.

Update:

Harry Mens heeft gereageerd op de nieuwe relatie van zijn dochter en zegt tegen Privé: "Ik heb leuke en aardige verhalen over die jongen gehoord, maar ik heb hem nog niet ontmoet. Hopelijk zal dat snel gebeuren."