Nieuws/Entertainment
1298810
Entertainment

In korte tijd twee keer naar ziekenhuis:

Opnieuw grote zorgen om Adèle Bloemendaal

Ze wordt volgende maand 84, maar zonder slag of stoot gaat het halen van elk volgend levensjaar voor ADÈLE BLOEMENDAAL bepaald niet… Na haar laatste hersenbloeding krabbelde de comédienne weer overeind, maar deze maand lag zij opnieuw twee keer in het ziekenhuis.

Ze had zich haar oude dag anders voorgesteld, maar ze is er nog… ADÈLE BLOEMENDAAL hoopt over twee weken haar 84ste verjaardag te vieren, maar de afgelopen dagen was het niet zeker dat de onvergetelijke diva, die al zo vaak en zo lang aan een ziekbed ligt gekluisterd, die mijlpaal gaat halen.

Longontsteking

De afgelopen weken moest zij twee keer vanuit seniorencomplex ’De Flesseman’ in hartje Amsterdam, waar zij sinds enkele jaren woont, overgebracht worden naar het ziekenhuis. Tot twee keer toe werd bij Adèle een hardnekkige longontsteking geconstateerd die maar moeilijk te bestrijden leek. Vooral tijdens de eerste ziekenhuisopname zag het er volgens bronnen in ’De Flesseman’ bijzonder somber uit voor de comédienne, de laatste grote ster uit de ’Amsterdamse generatie’ van JOHNNY KRAAIJKAMP, RIJK DE GOOIJER, LEEN JONGEWAARD en PIET RÖMER.

„Eigenlijk is het een wonder dat ze nu toch weer hier thuis is”, vertelt een ingewijde die zelf heeft gezien hoe slecht Adèle er nog maar kort geleden aan toe was.

Lees hier het hele verhaal over Adèle Bloemendaal