Nieuws/Entertainment
1298875
Entertainment

'Huwelijk Kanye en Kim is voorbij'

Vrienden van Kim Kardashian en Kanye West zeggen dat het huwelijk tussen de celebrities voorbij is. De socialite werd zonder trouwring gezien en ze zou de rapper op kerstavond verboden hebben om langs te komen bij het familiefeestje.

"Het ziet er somber uit", aldus een ingewijde tegen The Sun. Kim vierde kerstavond in Los Angeles met haar zussen en moeder Kris en had het klaarblijkelijk erg naar haar zin. Kanye daarentegen ging met enkele vrienden naar de bios.

Maar op het eind van de avond verscheen Kanye toch op het feest van zijn vrouw, tot groot ongenoegen van Kim. De insiders claimen nu dat het huwelijk 'zo goed als voorbij is'. "Ze wilde niet dat hij langskwam, het was voor haar de eerste avond dat ze echt even kon genieten. Maar hij kwam toch laat op de avond en zat alleen maar op de bank met Scott Disick te praten."

Niet gelukkig

Afgelopen vrijdag verschenen ze nog samen met North in het openbaar, maar volgens omstanders hadden ze nauwelijks contact met elkaar. "De spanning was voelbaar. Ze lijken allebei niet gelukkig momenteel. Het enige wat ze misschien bij elkaar houdt zijn de kinderen." 

Kim zou er ook allesbehalve blij mee zijn geweest dat haar man haar achterliet om naar New York te vliegen om Donald Trump te spreken. Dit, terwijl hij pas enkele uren uit het ziekenhuis was ontslagen. "Dat was volgens haar het ergste wat hij haar ooit heeft aangedaan. Toen ze hem belde om te zeggen dat hij naar huis moest komen, weigerde hij", zegt een bron.

De twee hebben een woelige tijd achter de rug. Kim werd in oktober in Parijs bruut overvallen, terwijl de rapper te kampen had met een 'mental breakdown'. Hierdoor heeft hij zijn Europese Saint Pablo-tour afgezegd.