Nieuws/Entertainment
1298970
Entertainment

Zanger geeft zijn liefde een bijzonder (groot) cadeau

André ontroert Monique

André Hazes is nog altijd dolgelukkig met zijn Monique Noelle en dat laat hij maar wat graag blijken met een bijzonder kerstcadeau. Eentje die niet onder de boom past…

“Wat een jaar. Wat hebben wij een hoop meegemaakt dit ene jaar. Van de geboorte van ons eerste prachtige kind, tot, helaas, ook wat dieptepunten... Wij slaan ons overal doorheen, altijd! Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor mij en voor onze kinderen. Voor je keiharde werkzaamheden voor mij. En deze gedachtes, zetten mij aan het denken. De mix van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit kado mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven. Jij bent bij mij vanaf seconde 1, en ik hoop totdat ik mijn laatste adem uitblaas. Ik hou van jou met heel mijn hart!!!” schrijft de zanger bij een fotocollage op Instagram.

Op de foto’s is te zien dat André de moeder van zijn zoontje een koperkleurige Range Rover geeft. Monique is overduidelijk verbijsterd en ontroerd en geef haar eens ongelijk!