Nieuws/Entertainment
1299817
Entertainment

'Betaal met je dikke tieten'

Douwe Bob zorgt voor ophef met seksistische opmerking, Harry zet Meghan af op vliegveld, Nick Schilder was compleet verrast door het babynieuws van Simon Keizer, Zsa Zsa Gabor is op 99-jarige leeftijd overleden en Donald Trump wil geen grote sterren bij zijn inauguratie.

1: Douwe Bob: 'Betaal met je dikke tieten'

Een seksistische opmerking van Douwe Bob heeft op social media voor veel ophef gezorgd. De zanger had tegen zangeres Nina June onder andere gezegd dat zij 'moest betalen met haar dikke tieten'.

2: Harry zet Meghan af op vliegveld

Prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle moeten het weer even zonder elkaar doen. De Britse prins zette de actrice, bekend van de tv-serie Suits, maandag af op vluchthaven Heathrow in Londen.

3: 'Wist niet wat me overkwam'

Nick Schilder was compleet verrast door het babynieuws van Simon Keizer. "Ik zag dit in geen 100 jaar aankomen.Ik wist niet wat me overkwam."

4: Zsa Zsa Gabor (99) overleden

De legendarische Hongaarse actrice Zsa Zsa Gabor is zondag op 99-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. De afgelopen jaren kwakkelde ze al veel met haar gezondheid.

5: Trump wil geen grote sterren bij inauguratie

Wie hoopt op een inauguratie met veel celebrities komt bedrogen uit. Volgens TMZ heeft de gekozen president van de Verenigde Staten, Donald Trump, absoluut geen trek in een groot feest met allerlei Hollywood-sterren.