Nieuws/Entertainment
1299821
Entertainment

Marco Borsato ziet Abraham

De vader van Monique heeft een tatoeage laten zetten met de naam van zijn kleinzoon, Fred van Leer heeft een poliep op zijn stembanden, Marco Borsato ziet Abraham, Victoria Beckham lijkt als twee druppels water op haar zus en Candice Swanepoel heeft een borstvoedingstatement gemaakt op Instagram.

1: Opa André III laat naam kleinzoon tatoeëren

De vader van Monique is maar wat trots op zijn kleinzoon André III. De schoonvader van André Hazes Jr. heeft een tatoeage laten zetten om zijn liefde voor de kleine man te laten blijken.

2: Fred van Leer heeft poliep op stembanden

Een forse tegenvaller voor Fred van Leer. De stylist moet enige tijd zijn mond houden nu hij een poliep op zijn stembanden heeft.

3: 'Abraham' Marco Borsato bedolven onder felicitaties

Marco Borsato ziet vandaag Abraham en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De zanger wordt vanuit 'alle windrichtingen' gefeliciteerd met zijn vijftigste verjaardag, schrijft hij op Instagram.

4: Victoria Beckham en zus twee druppels water

Het is niet ongewoon dat zusjes doorgaans op elkaar lijken. Toch zijn de uiterlijke overeenkomsten van Victoria Beckham en haar zus Louise welhaast ongekend. Ze hadden makkelijk voor tweeling door kunnen gaan.

5: Candice Swanepoel maakt borstvoedingstatement

Model Candice Swanepoel wil zich niet langer bezwaard voelen haar zoontje borstvoeding te geven in het openbaar. De Zuid-Afrikaanse schreef daar zondag een post over op Instagram.