Nieuws/Entertainment
1299943
Entertainment

'Alles over voor tweede kind'

Yolanthe heeft alles over voor een tweede kindje. Dat heeft ze onthuld in een interview met Grazia.

Daarin vertelt de vrouw van Wesley Sneijder: "Ik zou nooit zeggen: ‘Ik wíl een tweede kindje’, eerder: ‘Als het ons gegund is.’ Maar ja, daar heb ik wel alles voor over."

Het kostte Yolanthe de eerste keer veel moeite om zwanger te raken. Zo moest ze aan haar eierstokken geopereerd worden en onderging ze hormoonbehandelingen. Maar daar probeert ze zich nu niet al te druk om te maken. "We laten het gewoon gebeuren, ik kan de gedachte dat het misschien weer niet zo makkelijk gaat nu wel loslaten. We leven ons leven en we zien wel. Ik ben nog niet op het punt dat ik denk: ik moet nu weer naar een dokter om mezelf te laten checken. Het kan de tweede keer ook zomaar ineens wél goed gaan."

In oktober werd Xess Xava een jaar. "Als ik terugkijk, was het natuurlijk prachtig, ik ben zo verliefd op hem'', zegt zijn moeder. "Maar ik ga niet zeggen dat het alleen maar over rozen ging. Je hebt slapeloze nachten, de borstvoeding liep niet meteen heel makkelijk en in het begin is het gewoon een poppetje dat nog niks kan, dus je bent alleen maar aan het verzorgen. Hoe meer je elkaar leert kennen qua geur, uiterlijk en trekjes, hoe meer je van elkaar gaat houden. Xess heeft inmiddels al echt een eigen karaktertje en het is zo’n lief en sociaal kindje."