Nieuws/Entertainment
1299972848
Entertainment

Cheer-ster Jerry Harris gearresteerd voor kinderpornografie

Jerry Harris in Cheer

Jerry Harris in Cheer

Jerry Harris (21) was een van de meest geliefde personages uit de Netflix-docuserie Cheer, die tijdens de quarantaine wereldwijd door miljoenen mensen werd bekeken. Het leverde hem daarna zelfs een baan op als rode loper-verslaggever voor The Ellen DeGeneres Show bij de Oscars, maar momenteel heeft Harris hele andere zaken aan zijn hoofd. Hij is gearresteerd voor het in bezit hebben van seksueel getinte foto’s van minderjarige jongens.

Jerry Harris in Cheer

Jerry Harris in Cheer

Harris volgens Page Six inmiddels bekend aan de politie dat hij foto’s heeft ontvangen van zo’n tien tot vijftien minderjarige personen. Daarnaast wordt hij aangeklaagd door een mannelijke tweeling, die beweert dat de Cheer-ster hen probeerde te verleiden tot het hebben van seks. Hij zou hen gedwongen hebben om seksuele foto’s te sturen en betastte hen onzedelijk nadat ze bevriend met hem waren geraakt. Volgens de jongens waren zij toen 14 jaar en Harris 19. Deze handelingen zouden een jaar lang zijn doorgegaan. Op zijn beurt stuurde de Netflix-ster filmpjes aan de tweeling waarop hij masturberend te zien was.

Tijdens de ondervraging van de politie bekende Harris tevens anale en orale seks te hebben gehad met een 15-jarige tijdens een cheerleader evenement in 2019. Ook gaf hij toe via Snapchat seksueel getinte berichten te hebben gestuurd aan andere minderjarige jongens, waarvan de jongste claimt 13 jaar te zijn.

In de show Cheer werden aspirant cheerleaders gevolgd die als doel hadden een plek te bemachtigen in het team om uiteindelijk mee te doen aan de nationale Amerikaanse cheerleaderkampioenschappen. Harris was zeker niet de beste van de groep, maar viel op door zijn doorzettingsvermogen, positiviteit en vrolijke inbreng in de groep.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo