Nieuws/Entertainment
1299979
Entertainment

Relatietherapie voor Kimye

Kanye West en Kim Kardashian zijn in relatietherapie gegaan. Ze willen omwille van hun kinderen hun huwelijk hoe dan ook laten slagen.

Dat onthult Daily Mail. Nadat Kanye instortte en opgenomen werd in het ziekenhuis, begon hun huwelijk scheurtjes te vertonen. Ook de overval op Kim in Parijs was een zware klap voor het stel. Maar afgelopen weekend hebben ze een goed gesprek gehad en besloten er alles aan te doen om bij elkaar te blijven.

Een vriend van het stel onthult: "Ze voelt dat hij onder veel druk gestaan heeft dus ze vindt dat hij nog een kans verdient. Ze hebben er goed over gesproken en Kim houdt nog steeds erg veel van Kanye. Ondanks dat haar verstand haar vertelt dat het het beste zou zijn om door te gaan met haar leven, realiseert ze zich dat er kinderen in het spel zijn. Ze vertelde me: 'het gaat niet om mij nu, het gaat om de kinderen.'"

Het stel heeft alvast een stap in de goede richting gezet, door samen uit eten te gaan in Santa Monica. Het was hun eerste uitje sinds Kanye uit het ziekenhuis is ontslagen.