Nieuws/Entertainment
1300037
Entertainment

Justin Bieber maakt het weer eens te bont

Justin Bieber legt - wat zijn kledingkeuze betreft - de lat graag steeds weer iets hoger. Zo ook maandagavond, toen de Canadese superster onderweg was naar een etentje in Los Angeles en alle ogen op zich gericht had in een nogal uitgesproken outfit.

De 22-jarige zanger heeft in het kader van zijn Purpose-wereldtournee Europa inmiddels achter zich gelaten, maar kennelijk kan hij de winterkleding - die hij daar nodig had - vooralsnog niet in de garderobe laten hangen. Justin was te zien in een enorme bontjas, inclusief suède laarzen en vintage bril.

Een dag eerder werd Biebs gespot met een onbekende vrouw, toen hij aan boord ging van zijn privéjet. De Love Yourself-zanger leek eerder dit jaar een relatie te hebben met Sofie Richie - de dochter van Lionel Richie - maar bronnen spreken dit tegen.

"Ze zijn nooit officieel samen geweest", vertelt een insider aan aan E! Online. "Ze waren gewoon graag bij elkaar en maakten vooral veel lol samen. Omdat Justin het nu rustig aan wil doen, hebben ze besloten dat ze nu geen relatie willen."