Nieuws/Entertainment
1300109
Entertainment

Ryan Giggs flirt met ex Ronaldo

Ryan Giggs heeft mogelijk weer een nieuwe verovering aan zijn collectie toegevoegd. De ex-voetballer, die naast zijn sportieve carrière veelal in het nieuws kwam vanwege zijn privéleven, zou een oogje hebben op Gemma Atkinson.

Ryan was aanwezig bij de Sports Personalty of the Year-awards en de oud-voetballer van Manchester United had het erg gezellig met de Britse actrice. Volgens The Sun waren beiden op de afterparty niet bij elkaar weg te slaan. "Ze kennen elkaar al tien jaar en ze voelen zich erg prettig in elkaars omgeving", aldus een ingewijde tegen de Engelse krant.

Gemma is een fan van Manchester United en liet in een eerder interview weten dat Ryan haar favoriete speler aller tijden is. De 32-jarige actrice datete eerder nog met Cristiano Ronaldo.

In mei van dit jaar liet Ryan al aan zijn vrienden weten dat zijn relatie met echtgenote Stacey voorbij was. De voetballer reed meerdere malen een scheve schaats en de laatste flirtpoging deed de emmer overlopen bij zijn 37-jarige vrouw. Ryan deelde tijdens zijn huwelijk het bed met onder anderen Imogen Thomas en zijn schoonzus Natasha.