Nieuws/Entertainment
1300231
Entertainment

Actrice kon nog net 30-jarig huwelijk vieren

Zsa Zsa was al jaren 'van de wereld'

Frédéric Prinz von Anhalt (1986 - 2016)

Frédéric Prinz von Anhalt (1986 - 2016)

Ze kwakkelde al jaren ernstig met haar gezondheid, maar werd toch steeds weer een jaartje ouder. ZSA ZSA GÁBOR’s man FRÉDÉRIC PRINZ VON ANHALT had dan ook de stille hoop om in februari samen met haar haar honderdste verjaardag te vieren, maar wist eigenlijk ook wel dat zijn vrouw al tijden een onmenselijk bestaan leidde. „Nooit heeft ze echter gezegd dat ze dood wilde. Ze moest en zou alleen van die pijn af.”

Frédéric Prinz von Anhalt (1986 - 2016)

Frédéric Prinz von Anhalt (1986 - 2016)

De tegenstelling met haar vroegere leven als actrice (ze was de KIM KARDASHIAN van de jaren vijftig) had niet groter kunnen zijn voor de zondag op 99-jarige leeftijd overleden ZSA ZSA GÁBOR . Met enige jaloezie zal ze wellicht hebben gekeken naar collega-actrice BETTY WHITE , die met haar 94 jaar nog volop in het leven staat.

De laatste (ruim) tien jaar was Zsa Zsa bijna fulltime aan bed gekluisterd en waren de enigen die nog regelmatig in haar bijzijn vertoefden een team van doktoren en FRÉDÉRIC PRINZ VON ANHALT (73), haar laatste man in een rij van negen in totaal. Een hartaanval werd haar uiteindelijk fataal, maar gezien haar fysieke gestel van de laatste tijd mag haar overlijden ook redelijkerwijs aan de ouderdom worden toegeschreven. De in 1917 in Hongarije geboren actrice zou volgens Amerikaanse media nog in allerijl naar een lokaal ziekenhuis zijn gebracht waar ze later werd doodverklaard, maar haar publisher EDWARD LOZZI liet in een statement weten dat de diva in haar eigen huis in Los Angeles is heengegaan.

Lees hier verder.