Nieuws/Entertainment
1300452
Entertainment

Gerard Joling vrolijkt grote, kleine man van Renz op

Clown Milko leeft circusdroom nu ALLEEN!

Het zag er naar uit dat de naam Circus HERMAN RENZ voorgoed verloren was gegaan toen de Belastingdienst op zijn strepen bleef staan en de felgekleurde tent bij opbod liet verkopen. Clown MILKO STEYVERS was ontroostbaar, maar ging toch niet bij de pakken neerzitten.

De grote, kleine man van het circus heeft alles op alles gezet een doorstart te maken en deze Kerst toch weer muziek te laten klinken uit de piste. Een bevriende relatie kocht de tent en Renz is weer opgebouwd in Haarlem, waar de tussen 23 december en 8 januari nieuwe voorstellingen plaatsvinden. Circusvriend GERARD JOLING (56) was een van de eersten om daar te komen kijken en de Renz-medewerkers een hart onder de riem te steken.

Tegenslag

Dat kan Milko wel gebruiken. Niet alleen beleefde hij de laatste anderhalf jaar zakelijk tegenslag op tegenslag, ook privé betaalde hij een hoge prijs voor zijn circusdroom en zijn voornemen Renz niet te laten sterven. Zijn vrouw SYLVIA heeft er schoon genoeg van en wil, na alle zakelijke sores en de vernederende verkoop, voorlopig niets meer met het circus te maken hebben.

LEES HIER HET HELE ARTIKEL