Nieuws/Entertainment

Kirk en Leo eren Alan

Instagram Kirk Cameron

Kirk Cameron, de acteur die zeven jaar lang de zoon van Alan Thicke speelde in de comedyserie Growing Pains, heeft zijn dinsdag overleden tv-vader op Instagram geëerd.

Instagram Kirk Cameron

“Zeven belangrijke jaren spendeerde ik maandag tot en met vrijdag met Alan Thicke als mijn tv-vader. Ik ben in shock en diepbedroefd om te horen dat hij is overleden. Alan was een genereus, vriendelijke en liefdevolle man. Ik ben gezegend met hem te zijn opgegroeid. Chelsea en ik sturen onze liefde en gebeden naar zijn familie vanavond. We zullen de herinneringen koesteren en zijn gelach en liefde delen.”

Ook Leonardo DiCaprio, die zijn doorbraak beleefde in de serie, eerde Thicke op Facebook. “Alan was een toegewijde vader, echtgenoot, vriend en rolmodel. Hij wist de kracht van entertainment op een positieve manier te gebruiken en zo levens te beïnvloeden - inclusief de mijne. Ik zal eeuwig dankbaar zijn voor de kans die ik had om te werken met Alan in het begin van mijn carrière. Hij had enorme klasse, een groot hart en hij heeft mij, en vele anderen, de waardevolle lessen over nederigheid en dankbaarheid geleerd. Ik heb hem door de jaren heen nog een aantal keer gezien. En eerlijk, wanneer Alan een ruimte binnenkwam, was er niemand cooler dan hij. Ik mis hem nu al - mijn gedachten en gebeden zijn met de hele Thicke familie in deze moeilijke tijd.