Nieuws/Entertainment
1301415
Entertainment

Nog geen trouwplannen Raf en Estavana

Rafael van der Vaart en Estavana Polman hebben nog geen trouwplannen, Art Rooijakkers en zijn vriendin verwachten een tweeling, Carlo Boszhard heeft de afgekeurde naaktfoto's van Toprak Yalçiner getoond, Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn weer bij elkaar en Hans Kraay jr. en zijn vrouw zijn tien jaar getrouwd.

1: Rafael en Estavana hebben nog geen trouwplannen

Rafael van der Vaart en Estavana Polman staan voorlopig nog niet voor het altaar. Het stel, dat in het Deense Esbjerg samenwoont reageert in Beau Monde op de geruchten over een aanstaand huwelijk.

2: Art Rooijakkers en Andrea verwachten tweeling

Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea verwachten een tweeling. Dat heeft zijn management dinsdag bevestigd. Het zijn de eerste kinderen voor het stel.

3: Carlo toont afgekeurde naaktfoto’s Toprak

Carlo Boszhard maakte zondagavond een gigantische blunder door per ongeluk de afgekeurde naaktfoto’s van Toprak Yalçiner live op televisie te tonen.

4: 'Jennifer Lopez en Marc Anthony weer bij elkaar'

Volgens de geruchten kijken Jennifer Lopez en Marc Anthony of ze weer bij elkaar kunnen komen. De zangeres en zanger zijn al een aantal jaar uit elkaar, maar beiden zien een gezamenlijke toekomst voor zich.

5: 'Ons geheim? Ik ben gewoon een geluksvogel!'

Zelfs op zijn huwelijksdag draait het bij Hans Kraay jr. (56) voornamelijk om voetbal. De presentator en zijn vrouw Sofie zijn vandaag precies tien jaar getrouwd, maar veel tijd om de dag samen door te brengen heeft het stel niet.