Nieuws/Entertainment
1301502447
Entertainment

Na breuk met Miley Cyrus vorig jaar...

Liam Hemsworth weer verliefd

Hollywoodhunk Liam Hemsworth is definitief weer van de markt. Na zijn roemruchte breuk met zangeres en actrice Miley Cyrus, zomer vorig jaar, trok de acteur zich terug in thuisland Australië, om daar zijn wonden te likken. Dat bezoek bracht hem ook, zo blijkt, wat moois: het 21-jarige model Gabriella Brooks.

Onder hun fans was de liefdesbreuk tussen Liam Hemsworth (30) en Miley Cyrus (27) weliswaar een schok, maar ook niet helemaal onverwacht. De twee hadden al jaren een aan-uit-relatie, hoewel er uiteindelijk toch een jawoord kwam. Dat geluk bleek van korte duur. Wat heet, het sterrenkoppel was nog geen jaar getrouwd...

Na hun scheiding sloeg Miley meteen aan het flirten met verschillende vrouwelijke modellen, waarbij Kaitlynn Carter (30) nog het langst op haar bagagedrager bleef zitten. Toen ook dat strandde, legde ze het aan met de Australische zanger Cody Simpson (22). Dat bleek succesvoller, de twee daten nog steeds.

Liam intussen nam ’meer tijd’ voor een nieuwe liefde. Een half jaartje. Máár, met Gabriella lijkt het dikke mik te zijn. Ze ontmoette een paar weken terug zelfs zijn ouders al... Dat zegt volgens de Australische pers genoeg.