1301532
Entertainment

Nikkie Plessen strikt Kate Moss

Nikkie Plessen heeft niemand minder dan Kate Moss gestrikt voor haar kledingmerk NIKKIE. Dat heeft de ontwerpster bekend gemaakt op Instagram.

Daar schrijft ze bij een foto van hen samen: "Gezicht van het merk #katemoss. Bedankt lieve schat dat je naar m'n modeshow bent gekomen als het nieuwe gezicht van het merk!"

Aan het ANP laat ze weten: "Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van NIKKIE is. "Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch."

Moss is voor Nikkie een 'ultiem' voorbeeld van stijl. "Dat we tijdens onze ontmoeting direct zo'n goede klik hadden en ze nu het gezicht van NIKKIE wordt, is een droom die uitkomt."

Nikkie presenteerde eerder vanavond haar spring/summer 2017 collectie in Amsterdam. Veel Bekende Nederlanders waren van de partij, waaronder Fred van Leer, die het topmodel ook spotte. Op Twitter schrijft hij: "Fucking Kate Moss... At Nikkie Plessen."

Uiteraard zat het topmodel front row.