Nieuws/Entertainment
1302170
Entertainment

Surprisefeestje voor prinses Gabriella en prins Jacques

Voor de tweede verjaardag van de kinderen van prins Albert en prinses Charlene werd er een koninklijke surpriseparty georganiseerd met een jungle thema. Op social media showt het koningshuis van Monaco een aantal schattige plaatjes van het festijn.

Op de echte verjaardag van prinses Gabriella en prins Jacques, plaatst het koningshuis een aantal foto's op de Facebookpagina. Hierop is te zien dat de tweeling van Monaco op woensdag een feestje heeft gevierd in het bijzijn van hun peetouders, crèchegenootjes en de kinderen van hofmedewerkers.

Omdat Charlene voor zaterdag op de echte verjaardag van haar tweejarige zoon en dochter al een belangrijk bezoek aan India in haar agenda had staan, hebben ze besloten dit op woensdag te vieren. Op het feestje was er uiteraard een taart met kaarsjes, acteurs verkleed als leeuwen en tijgers plus een treinreisje door de wilde jungle van Monaco.

De gasten werden verrast door het oppikken met de trein naar een mysterieuze locatie, terwijl ze eerder formele uitnodigingen hadden ontvangen.