Nieuws/Entertainment
1303246
Entertainment

Redden huwelijk halszaak Kim Kardashian

Kim Kardashian zet alles op alles om haar huwelijk met Kanye West te redden. Insiders vertellen RadarOnline dat de socialite haar kidnapping en de ziekenhuisopname van Kanye heeft aangegrepen om alle problemen tussen de twee de wereld uit te helpen.

"Kim en Kanye mogen dan genoeg problemen kennen, een scheiding is het laatste wat Kim wil. Ze snapt zelf ook wel dat ze absoluut niet in staat is om alleen voor de kids te zorgen nu", aldus een ingewijde. Kim zou zichzelf er inmiddels van hebben overtuigd dat de overval in Parijs, waarbij ze onder schot werd genomen, ook voor Kanye de druppel is geweest. De rapper werd niet veel later in het ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en een psychose.

De afgelopen weken kwam steeds meer los over het moeizame huwelijk van Kim en Kanye. Vooral de verbouwing van hun villa in Hidden Hills zou voor de nodige wrijving zorgen. Kim schijnt voor alle kosten op te moeten draaien, terwijl Kanye de bouwvakkers de ene na de andere ruimte laat verbouwen en weer slopen.