Nieuws/Entertainment
1303411
Entertainment

Musicalster maakt nieuwe start na misbruik

Chaira: ’Dromen waren luchtkastelen…’

Zangeres en actrice CHAIRA BORDERSLEE (41) maakte vorige week haar debuut in GTST, maar ze wil ook weer schitteren in musicals. De mooie Amsterdamse, die te zien was in Aida, Tarzan, Miss Saigon en West Side Story, heeft nooit helemaal afscheid kunnen nemen van de musicalwereld, al was zij dat vast van plan!

Het besluit te stoppen leek zij destijds vol overtuiging te hebben genomen. Maar sindsdien is er zoveel gebeurd, van oplichting tot gezondheidsproblemen, dat zij er nu op terugkomt. „Ik sta aan de vooravond van een nieuwe periode in mijn leven. De vorige, die gepaard ging met een knieblessure en nodige privéperikelen, hoop ik nu toch echt voorgoed te hebben afgesloten. Het was een vreselijke tijd.”

Uitdagingen

Ze kijkt terug: „Lang dacht ik bij mezelf dat ik niet terug wilde naar de musical en dat het moment was aangebroken voor nieuwe uitdagingen. Die heb ik ook inmiddels ook wel gevonden in zang- en acteerwerk, maar de musicals blijven me achtervolgen en die grote shows zijn natuurlijk ook wel wat bijzonders.”

Lees hier het hele interview met Chaira Borderslee