Entertainment/Gossip
130553309
Gossip

Dries Roelvink: ’Ik zie Martien Meiland veranderen zodra de camera aangaat’

Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink zet vraagtekens bij de authenticiteit van Martien Meiland. In het programma De Perstribune op NPO Radio 1 zei de volkszanger dat hij de realityster van SBS6 ziet veranderen zodra de camera aangaat.

Dries Roelvink

Dries Roelvink

Voor een nieuw programma van SBS6 gaat de familie Meiland binnenkort een tijdje onder de armoedegrens leven. Precies wat de bekende families Roelvink en Froger jaren geleden al eens deden in Effe geen cent te makken. „Het lijkt me hilarisch, alles wat die mensen aanraken verandert in goud”, aldus Roelvink. Van Martien Meiland heeft de zanger echter geen hoge pet op. „Ik heb grote twijfels over de echtheid van Martien Meiland. Ik zie hem veranderen zodra de camera aangaat.”

Zelf zegt Roelvink er ook moeite mee te hebben om zichzelf te zijn voor de camera, in tegenstelling tot zijn zoon Dave. „Als de camera gaat draaien ben ik me daar ook wel bewust van. Wie dat totaal niet heeft is Dave, mijn oudste zoon. Daarom ziet men hem graag in allerlei programma’s verschijnen. Die verandert totaal niet, is totaal zichzelf. Dat vind ik echte tv. En Meiland, daar heb ik mijn twijfels over.”

De familie Roelvink zal niet op korte termijn weer meedoen aan een realityserie. Al is het volgens Roelvink niet ondenkbaar dat het over een tijdje weer eens gebeurt. „Voor zoiets als we gedaan hebben in De Roelvinkjes passen op de winkel of Effe Geen Cent te Makken, kan ik ze nog wel enthousiast maken.”