Nieuws/Entertainment
1309143
Entertainment

'Beyoncé in verwachting van tweede'

Het gonst al een tijdje van de geruchten dat Beyoncé zwanger zou zijn, maar die beginnen nu serieuze vormen aan te nemen.

Amerikaanse media lijken dit nieuws te bevestigen, aan de hand van een foto van Beyoncé nieuwe Ivy Park-campagne waarop een beginnend babybuikje zichtbaar lijkt.

Hollywood Life heeft met een insider van de zangeres gesproken en die zegt: "Iedereen in de kring van Beyoncé zwijgt over de zwangerschap. Normaal als zulke geruchten komen, wordt er om gelachen en wordt het direct ontkend, maar nu is het heel stil. Ook draagt Beyoncé veel wijde, over-sized kleding de laatste tijd. Iedereen weet dat zij en Jay-Z heel graag nog een kindje zouden willen."

De Nederlandse Elle doet er ook nog een schepje bovenop: "Collega M. zit momenteel in Kaapstad en hoorde daar van een touroperator dat Queen Bee haar tour door Zuid-Afrika in november heeft gecancelled omdat ze zwanger is." Dit brengt het modeblad als inside scoop.

Dit zou het tweede kindje worden voor de 35-jarige Beyoncé en de 47-jarige rapper. Samen hebben ze al dochter Blue Ivy (5).