Nieuws/Entertainment
1309300
Entertainment

Carrièreswitch voor Belgische popsensatie

Stromae heft zichzelf op

Ineens was hij daar, PAUL VAN HAVER uit Etterbeek. Als STROMAE scoorde hij in 2009 een wereldhit met Alors on Dance , later volgden klassiekers als Papaoutai en het meer dan schitterende Formidable. Maar zo snel als hij kwam, zo stil is het inmiddels rond de Belgisch-Rwandese popsensatie. Nieuw werk is voorlopig uitgesloten, Stromae stopt ermee en gaat de mode in.

Eenendertig is het multitalent pas, maar al zo succesvol. Van zijn albums werden vele miljoenen verkocht, hij trok door heel Europa volle zalen en trad op op Pinkpop en Rock Werchter. Bizar dat Stromae slechts twee albums maakte, maar desondanks toch een enorme status verwierf binnen de internationale muziekscene.

Een extreem getalenteerd creatief multitalent dus, dat het het laatste jaar bovendien al opvallend rustig aan doet. Zijn laatste twitterbericht dateert van ruim dertien maanden geleden. Dit weekeinde onthult hij in de Waalse krant Le Soir dat zijn fans het bovendien vooralsnog mogen doen met die twee platen die hij maakte. Van Haver gaat de mode in, samen met zijn vrouw CORALIE BARBIER.

LEES HIER ALLES OVER DE CARRIÈREPLANNEN VAN STROMAE