Nieuws/Entertainment
1310680
Entertainment

Smoorverliefde Danny Froger vertelt:

'Ze is de allerleukste!'

De liefde tussen Danny Froger en Ann-Dominique is nog pril, maar dat maakt het niet minder serieus, verzekert de zanger.

“Ik ken haar net drie weken. Maar als iets goed valt, kan het snel gaan he”, zegt Danny. Hoewel de geruchten gingen dat hij de knappe dame tijdens het kerstconcert van De Toppers had ontmoet, laat Danny weten dat dat niet klopt.

“Ik heb haar ontmoet in restaurant La Brochette, in Amsterdam. Na het eten ging iedereen aan de bar staan en zo raakten we aan de praat en kwam ik al snel achter dat ik haar heel leuk vind.”

Super

Dat laatste is een understatement. De zoon van René is tot over zijn oren verliefd, blijkt als we hem vragen wat haar zo leuk maakt. "Ze is de allerleukste omdat ze mij met alles begrijpt. We hebben dezelfde interesses en ze is super lief, zorgzaam, heel grappig en nog super knap ook!"

De 26-jarige komt oorspronkelijk uit Zwolle, maar woont nu in Amstelveen en werkt bij de Douglas in de PC Hooftstraat. "We zijn al wel vaak bij elkaars vrienden geweest en dat klikt erg goed, zij bij mijn vrienden en andersom."

René en Natasja heeft ze nog niet ontmoet, maar dat zal niet lang meer duren. "Het is er door mijn drukke schema nog niet van gekomen", legt Danny uit. "Maar een vriendin van Natas kent Dominique goed en heeft alleen maar goede verhalen verteld dus iedereen is heel nieuwsgierig!"