Nieuws/Entertainment
1310691
Entertainment

'Dronken' Rod Stewart doet bekerloting

VIDEO - Sir Rod Stewart mocht zondag de loting verrichten voor de vijfde ronde in de Schotse beker. Dat ging echter niet zonder slag of stoot, want de zanger leek behoorlijk aangeschoten...

Rod - hartstochtelijk fan van Celtic - had zijn lolbroek aangedaan naar de loting en waarschijnlijk ook een glaasje teveel gedronken voor en tijdens de wedstrijd Celtic-Albion Rovers. Hij mocht een handje helpen tijdens de loting, maar met zeer overdreven gebaren, deed hij menig kijker de wenkbrauwen fronsen.

Toen vervolgens zijn geliefde Celtic tegen Inverness Caley Thistle lootte, was het duidelijk hoorbaar dat hij een kreun van angst gaf. Wel waarschijnlijk sarcastisch bedoeld. Niet veel later was de loting voorbij en bleek Rod te zijn vergeten dat hij live op televisie bij Sky Sports was. "Is dit alles?!", riep hij duidelijk hoorbaar. De commentator naast hem adviseerde hem om een baantje als bingo-omroeper te nemen, maar de enige reactie die Rod daarop gaf was een laf applausje.

Rod (72) stond naast Alan McRae, voorzitter van de Schotse voetbalbond. De beste man wilde na de loting de hand van de legendarische zanger schudden, maar die weigerde deze opzichtig.