Nieuws/Entertainment
1310783
Entertainment

Veerkampjes houden hoofd niet langer boven water

'Help Meester Visser, we verzuipen!'

Strijdlustig en daarna weer helemaal in de put! HANNY en TON VEERKAMP zijn ten einde raad. Zij moeten met hun woonboot verkassen en gaan voor 151.000 euro het schip in. De laatste strohalm is MR. FRANK VISSER, laat hij ze kopje onder gaan of komt er toch nog een oplossing?

Een diepe zucht, zo af en toe een traan en daarna weer even heel strijdlustig. HANNY VEERKAMP is ziedend, ze kan zelfs op bepaalde momenten niet uit haar woorden komen en moet echtgenoot TON, hij heeft zijn emoties iets beter onder controle, zijn vrouw tot de orde roepen. Het tweetal zit in de rechtszaal van MR. FRANK VISSER tegenover de Amsterdamse makelaar KOK en probeert hun gelijk te halen in een zaak die al zes jaar speelt.

Bij de reguliere rechter vonden ze geen steun, dus mr. Frank Visser is hun laatste strohalm. Kan hij een gunstige oplossing bedenken voor het stel dat niet alleen met hun woonboot moet verhuizen naar een nieuwe plek, maar ook nog eens 151.000 euro heeft betaald voor helemaal niks. Mr. Frank Visser laat Hanny en Ton hun hele verhaal vertellen en zal, nadat hij ook hun makelaar Kok heeft gehoord, een oordeel vellen.

Wat mr. Visser ervan vindt en of de Veerkampjes gelijk krijgen is maandagavond te zien bij SBS6 om 21.30 uur.

LEES HIER HET HELE VERHAAL OVER DE ELLENDE DIE DE VEERKAMPJES OVERKOMEN IS