Nieuws/Entertainment
1312894
Entertainment

Stervoetballer toont de wereld zijn (zoveelste) vriendin

Eindelijk een blijvertje voor Cristiano Ronaldo?

Zo succesvol als CRISTIANO RONALDO (31) is op het voetbalveld, zo makkelijk scoort hij ook buiten de lijnen. Bij het in ontvangst nemen van de prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar achtte hij de tijd rijp een nieuwe vriendin voor te stellen. Zijn zoveelste...

Sommige van zijn flirts duurden maar een avond, sommige enkele dagen en er zijn zelfs vrouwen - neem topmodel IRINA SHAYK - waar hij het een paar maanden mee uithield. De Spaanse GEORGINA RODRIGUEZ lijkt ook zo’n blijvertje. Aan de zijde van zijn zoontje CRISTIANO JR. straalde zij op de lopers van het voetbalgala, trots als ze was op haar vriend.

Haar naam zong al langer rond als het nieuwe liefje van de stervoetballer. Helemaal toen de twee in november samen werden gespot in Disneyland Parijs. Alhoewel, ’samen’? Ronaldo had er werkelijk álles aan gedaan om zich enigszins tussen Mickey Mouse, Pluto en Goofy schuil te kunnen houden want zijn vermomming was van uitzonderlijk niveau. Toch wist het Italiaanse magazine Chi te achterhalen dat het hier wel degelijk om de voetballer in hoogst eigen persoon ging.

LEES HIER HET HELE VERHAAL OVER CRISTIANO RONALDO EN ZIJN NIEUWE LIEFJE!