Nieuws/Entertainment
1312943
Entertainment

Rafael en Estavana verwachten kindje

Rafael van der Vaart en Estavana Polman verwachten hun eerste kindje samen. Dat heeft de handbalster bekend gemaakt op Instagram.

"Eindelijk kunnen we vertellen dat we zwanger zijn", schrijft Estavana bij een foto waarop ze samen te zien is met Damián en Rafael. De twee houden vier vingers omhoog, om aan te duiden dat ze straks met z'n vieren zijn.

Rafael schrijft op Twitter: "Superblij, trots en heel dankbaar willen Estavana en ik vandaag bekendmaken dat Estavana in blijde verwachting is. We gaan een spannende tijd tegemoet en hopen dat alles goed zal gaan. Ik houd jullie op de hoogte."

Het is het eerste kindje voor Estavana en Rafael samen. Uit zijn huwelijk met Sylvie Meis heeft de voetballer zoontje Damián.

Hoe lang Estavana zwanger is en wanneer ze is uitgerekend, is niet bekend. Iets meer dan een week geleden verloor ze nog met het Nederlands handbalteam de finale van het EK. Rafael tekende deze zomer een contract bij het Deense FC Midtjylland om zo dichterbij zijn vriendin te kunnen zijn.

De twee zijn sinds begin dit jaar een stel.