Nieuws/Entertainment
1313025
Entertainment

Relatie OITNB-actrice Lea DeLaria voorbij

Enkele dagen nadat Lea DeLaria met haar verloofde Chelsea Fairless in het huwelijksbootje zou stappen, heeft de Orange Is the New Black-actrice laten weten dat er een einde is gekomen aan hun relatie.

Dat schrijft Lea, die in de populaire Netflix-serie de rol speelt van Big Boo, op Instagram. "Onze breuk is vriendschappelijk. We hebben het de afgelopen vier jaar ontzettend fijn gehad samen en we zullen elkaar nog gewoon blijven zien. Sterker nog, we kijken er beide naar uit om elkaars leven zuur te maken. We willen graag onze geweldige vrienden en familie bedanken voor hun liefde en steun.

Chelsea en Lea zouden elkaar op 8 januari - op de huwelijksdag van Lea's ouders - het jawoord geven. Het stel was sinds februari 2015 verloofd. Een maand eerder deed de actrice het aanzoek na de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards, waar Orange is the New Black een prijs won.

"Iedereen merkte hoe emotioneel ik daarvan werd. Ik was vervuld van liefde. Ik draaide me om naar Chelsea tijdens het feestje 's avonds en vroeg haar om met me te trouwen. We hebben het ter plekke aan onze vrienden verteld", vertelde Lea aan E! News.