Entertainment/Gossip
1313722798
Gossip

Ali B van zijn ’klokje’ beroofd tijdens gewapende overval bij zijn woning

ALMERE - Rapper Ali B is donderdagavond van zijn horloge beroofd voor zijn huis in Almere. Samen met zijn chauffeur werd hij door meerdere daders overvallen. Volgens de politie is daarbij gedreigd met mogelijke vuurwapens. „Geen zorgen, het gaat goed”, zegt Ali op Instagram.

„Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Ik kan voor de rest vanwege het politie-onderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik hoop dat ze de daders pakken. That’s it”, aldus Ali. Ook laat hij weten hier verder geen interviews over te willen geven. „Ik laat de politie verder zijn werk doen.”

In een video op Instagram sprak Ali B zijn volgers toe.

Klokje

Tegen Omroep Flevoland zegt hij dat hij van zijn „klokje” is beroofd. De rapper laat weten niet per se geschokt te zijn. „Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren”, aldus Ali B tegen de omroep, waarmee hij doelt op eerdere berovingen van bekende Nederlanders. „Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren.”

Tekst loopt door onder Twitterbericht

’Daar ben ik trots op’

Ali B zat woensdag bij Op1 aan tafel, waar hij vertelde een duur horloge te bezitten. „Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee”, zei hij in de uitzending waar hij zijn nieuwe boek ’De Ali B Methode’ promootte. Tegen presentator Charles Groenhuijsen beaamde hij vervolgens dat het gaat om „een duur klokje.”

Het is helaas niet de eerste keer dat een BN’er met een (gewapende) overval te maken krijgt. Onlangs kreeg Lil Kleine nog te maken met een brute roofoverval waarbij zijn horloge werd buitgemaakt. Ook Nikkie de Jager, Fred van Leer en René van der Gijp zijn in de afgelopen jaren slachtoffer geweest van een overval.

De melding van de overval kwam rond 21.15 uur binnen. De daders zijn gevlucht in een auto. De politie wilde donderdagavond nog geen mededelingen over het onderzoek doen.