Entertainment/Sterren
1313881381
Sterren

Wesley Sneijder wordt analist bij Champions League op RTL7

Oud-voetballer Wesley Sneijder schuift vanaf het nieuwe seizoen aan als vaste analist bij de Champions League-uitzendingen op RTL 7. Sneijder, die zelf 76 keer in actie kwam op het toernooi en het in 2010 wist te winnen met zijn club Internazionale, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging.

„Ik heb als speler vaak genoeg aan de aftrap gestaan van een Champions League-wedstrijd en iedere keer heeft het iets magisch. De sfeer in het stadion, de spanning als je het veld op loopt, het was iedere keer kippenvel… Daarom kijk ik er ook naar uit om deze topaffiches te analyseren”, aldus Sneijder.

Eerder werd al bekend dat Humberto Tan vanaf augustus de Champions League-wedstrijden op RTL 7 presenteert. Sneijder is de eerste naam uit het team van Humberto die wordt aangekondigd, de rest zal binnenkort worden bekendgemaakt.

De eerste wedstrijd op RTL 7 wordt uitgezonden op 11 augustus. Daarin nemen Europa League-winnaar Villarreal en Champions League-winnaar Chelsea het tegen elkaar op om de Europese Supercup.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo