Nieuws/Entertainment
1314065
Entertainment

'Martin Garrix is verliefd'

Een vrouwenblad weet het bijna wel zeker: Martin Garrix zou verliefd én bezet zijn. Dit wordt geclaimd na een halve middag speurwerk op social media.

Volgens Glamour zou de 20-jarige Martijn Garritsen, die beter bekend is onder zijn artiestennaam Martin Garrix, het al vijf weken erg gezellig hebben met het Nederlandse model Charelle Schriek.

Het blad kwam de relatie van de twee op het spoor, doordat de wereldberoemde dj van Nederlandse bodem en het model zo'n vijf weken geleden een soortgelijke foto op Instagram plaatsten vanuit het zwembad van een Zwitsers hotel. Later die week slingerden ze allebei een kiekje het internet op, die op dezelfde plek in Krakau genomen lijkt te zien. Daarnaast heeft Martin een plaatje op Charelle's Instagram-account geliked en erop gereageerd.

Een tijdje later blijkt er weer synchroniteit tussen de locaties van de dj en het model, want zo zijn ze beiden rond dezelfde tijd in Londen, Frankrijk en Myanmar geweest volgens hun profielen op social media.

Voor de twijfelaar heeft het magazine nog het ultieme bewijs: een foto op het account van Charelle, waarbij ze met haar voeten op de schoot van Martin luiert.