Nieuws/Entertainment
1314067
Entertainment

Beste vriendin Yolanthe openhartig over vriendschap

De vriendschap tussen Jennifer Cooke (30) en Yolanthe Sneijder-Cabau (31) gaat al meer dan 15 jaar mee. Voor het eerst vertelt de zangeres daar in een interview openhartig over. "Yo trakteert in een sterrenrestaurant, de wokkies doe ik."

Jennifer vertelt aan Beau Monde dat de beste vriendinnen meteen een klik hadden. "Na die eerste ontmoeting hielden we contact via MSN. Yolanthe vroeg of ik een keer naar haar in Hilversum wilde komen. Ik verzon thuis een smoesje, ik mocht nog niet alleen met de trein de stad uit. Yo haalde me op van het station. Ik zou een nachtje logeren, maar ben een week gebleven. Het was alsof ik er een zus bij had, een soulsister."

Volgens Jennifer is het geen probleem dat de één meer te besteden heeft dan de ander. "Het klopt dat Yolanthe en Wesley een luxe leven leiden. Ik vind het niet vanzelfsprekend dat zij altijd de rekening oppakt. Het hangt er ook vanaf, als we in een sterrenrestaurant zitten, betaalt zij. Maar we halen ook graag een wokkie, dat is zes euro. Dan betaal ik."

Ook bevriend met Wesley

Naast de warme vriendschap die de zangeres met de actrice heeft, zegt ze ook een goede band te hebben met Wesley Sneijder. Soms nodigt hij haar zelfs uit bij zijn ouders of in Istanbul. Ze vertelt: "Wesley is als een broer voor me, hij Whatsappt me meer dan Yolanthe. Als hij in zijn eentje in Nederland is, belt hij me ook op: 'Kom, we gaan lekker bij mijn ouders chillen.' Soms nodigt hij me ook uit om naar Istanbul te komen. 'Ik mis je, Jen', zegt hij dan. Yolanthe heeft dan geen idee dat ik de week erop kom logeren.”