Nieuws/Entertainment
1314096
Entertainment

'Mike Tyson gaat Chris Brown trainen'

In de aanloop naar het gevecht met rapper Soulja Boy, schijnt Mike Tyson de zanger Chris Brown te gaan trainen. Eerder deze week werd bekend dat de rapper en Brown een ruzie zullen uitvechten in de boksring.

Soulja Boy schepte eerder al op dat hij getraind wordt door niemand minder dan Floyd Mayweather. Rapper 50 cent, die aan Chris zijn kant staat, heeft daarom een telefoontje gepleegd met driemaal wereldkampioen Iron Mike, beter bekend als Mike Tyson.

Op Instagram plaatste 50 een filmpje waarop een deel van het telefoongesprek te horen is. "Luister Mike, ze zeggen dat Floyd Soulja Boy zal trainen, dus heb ik gezegd dat ik Mike Tyson moet hebben als trainer voor Chris Brown." Tyson reageerde daarop met: "Soulja Boy zal zijn lesje nog wel leren."

De ruzie tussen is ontstaan nadat Soulja Boy een foto van Chris' ex Karrueche Tran likete en hier een smiley met hartvormige oogjes plaatste. Al snel vloog de vlam in de pan, waarna de twee elkaar over en weer uitdaagden en uitscholden. 50 Cent wil 100.000 dollar inzetten op de winst van Chris.

Het gevecht, dat drie rondes moet duren, zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in maart in Las Vegas.