Nieuws/Entertainment
1315089
Entertainment

Monica geeft reden breakup Lil’ Kleine

Monica Geuze vertelt aan Nesim Najih en Qucee van YouTube-kanaal Supergaande, waarom de vier jaar lange relatie die zij met Jorik Scholten had, voorbij is.

De vlogger vertelt dat het moeilijk was om een relatie te hebben met Lil’ Kleine. “Het is moeilijk om met iemand te gaan die in hele korte tijd, succes behaalt met wat hij altijd heeft willen doen”, vertelt Monica.

De rapper is volgens zijn ex erg veranderd sinds zijn succes. Ze vindt het moeilijk om onder woorden te brengen maar beaamt dat Jorik in het begin van hun relatie liever was.

“Je gunt iemand het succes wel, maar als er daardoor tussen jullie iets verandert... die afweging was het uiteindelijk.”

Vreemdgaan

Ook vertelt de vlogger dat Lil’ Kleine nooit met haar thuis op de bank een filmpje wilde blijven kijken. “Hij wilde altijd de club in.”

Ze vervolgt: “Ik ben jarenlang mee gegaan met Ronnie Flex, ik weet hoe die dingen gaan. Daardoor ben ik ook wel jaloerser geworden.”

Volgens Monica had ze daar ook reden toe. Wanneer Nesim Najih vraagt of ze vermoedens had dat er iets gaande was zegt ze: “Ja natuurlijk, ik ben toch niet gek.” Die vermoedens bleken ook te kloppen en zijn volgens Monica de reden dat het nu uit is.

Het slippertje van Lil’ Kleine werd door Jorik zelf al bevestigd in de documentaire over de rapper. Toen kocht hij zich er uit met een dure tas, maar dat bleek niet genoeg voor de vlogger, die de documentaire overigens niet terug wil kijken omdat ze het te pijnlijk vindt.

Belediging

In het interview wordt ook de beledigende opmerking van Lil’ Kleine aangehaald. “Ik wil een vrouw met hersenen en die had Monica niet”, zei hij. Monica noemt de opmerking ‘onnodig’ en vindt het ‘nergens op slaan’. Ze wil er dan ook verder geen woorden aan vuil maken. “Het is klaar.”

Ondanks eerdere breakups is het volgens de vlogger nu écht voorbij. “We hebben er allebei compleet vrede mee.” Dat blijkt ook wel, Monica genoot op Curaçao van een vakantie met haar nieuwe liefde voetballer Lars Veldwijk, zoals te zien is op deze foto.