Nieuws/Entertainment
1317549
Entertainment

Koppels Dance Dance Dance bekend

De koppels van Dance Dance Dance zijn bekend. In die derde serie, dit najaar op RTL 4, zijn wederom vijf dansduo’s te zien.

Zangeres Edsilia Rombley & cabaretier Roué Verveer, Miss Nederland 2016 Zoey Ivory & goede vriend Marnix Lenselink, de Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen, The Voice-winnares Maan haar maatje Kaj van der Voort en de GTST’ers Toprak Yalçiner & Stijn Fransen.

RTL meldt: "Over slechts een aantal dagen gaan zij vol passie en enthousiasme beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma. Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met spectaculaire dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.”

"De koppels weten na twee seizoenen Dance Dance Dance wat er van hen wordt verwacht. Enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen”, zegt artistiek leider/ jurylid Timor Steffens. "Dat ze toch heel graag mee willen doen, daar heb ik respect voor. Ik weet wat de koppels nu al kunnen en ik kan zeggen: het niveau is hoog. Dit kan alleen maar leiden tot een gruwelijke show.”

De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty; de presentatie is ook nu weer handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.