Entertainment/Gossip
1319392093
Gossip

’Josje Huisman gelukkig in de (stad van de) liefde’

Josje Huisman (36) deelt op haar Instagram een filmpje met een serie beelden van een tripje naar Parijs en volgens Het Laatste Nieuws kan het niet anders dan dat de voormalige K3 daar de liefde viert met haar nieuwe vriend Leon Tanate (36). Deze creatief directeur uit Zwolle verschijnt slechts in een korte flits half in beeld, maar de reacties onder de post liegen er niet om. Men wenst Josje massaal het geluk in de liefde en is erg blij voor haar.

Volgens Het Laatste Nieuws maakten de twee tortelduifjes, die nu beiden in Zwolle wonen, ook al een romantisch fietstochtje door de Franse hoofdstad. Het ex-K3-tje dat een nieuwe carrière is gestart als hoedenontwerper zou al langer onderwerp zijn van liefdesgeruchten. Zelf lijkt ze deze nu te bevestigen door op het commentaar onder de foto van stylist Jody van Geert ’Grand amour à Paris’ te reageren met slechts twee woorden: ’Oui oui’. Bij de beelden van hun Parijstripje schreef ze: ’Ik ben een erg gelukkige croissant’.

Het was al eerder bekend dat Josje na haar langdurige verblijf in België weer terug naar Nederland was verhuisd. Vorig jaar ging het uit tussen haar en haar vriend Cle Gyimah (31) met wie ze samen zoontje Kamari (3) heeft.