Nieuws/Entertainment
1320027
Entertainment

Met foto en telefoonnummer:

PAAY’s ex Nicky wijst ‘dader’ aan!

Er staat een nieuwe hoofdrolspeler op in de nieuwssoap rond PATRICIA PAAY. Nadat langzaamaan duidelijk wordt dat haar ‘ex’ MAURICE een actief aandeel heeft in de zogenaamde ‘plasvideo’, is het nu diens voorganger - de jonge toyboy NICKY VAN DAM - die een opvallende duit in het zakje doet.

Op Facebook noemt hij de naam en deelt hij een foto van de man die de ‘dader’ zou zijn, de buurman van Paay die de gewraakte video van haar telefoon zou hebben gehaald en als eerste met buitenstaanders zou hebben gedeeld.

 

Het gaat volgens Nicky inderdaad om buurman MAARTEN met wie zij in een langlopende rechtszaak zit en die vorige week tegenover PRIVÉ nadrukkelijk ontkende de ‘dader’ te zijn. De genoemde Maarten zou momenteel van een vakantie op Jamaica genieten.

Nicky heeft het echter over de ‘verdachte buurman’ en noemt in zijn post bovendien het telefoonnummer van de man. ‘DEEL DIT BERICHT als je achter Patricia staat en PAS OP voor deze man’, voegt Nicky eraan toe.

Ook Paay suggereerde een paar keer te vermoeden dat deze Maarten de aanstichter van de hele rel is, maar weigerde tot dusver die naam hardop te noemen. Als van een rechtszaak nu maar geen nieuwe rechtszaak komt….  tegen Nicky!