Nieuws/Entertainment
1320133
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Het bleek de afgelopen week nauwelijks mogelijk ergens een gesprek te voeren zónder dat de naam PATRICIA PAAY viel. Daarom ook in deze Privé toch nog maar aandacht voor het veelbesproken seksleven van de 67-jarige diva dat, doorgaans, juist ‘NIET TE FILMEN’ is!

Reporter FRANK WAALS sprak in Egypte uitgebreid met YURI VAN GELDER. In dit interview vertelt de ‘Lord of the Rings’ uitgebreid wat er werkelijk gebeurde in Rio waar hij van de Olympische Spelen werd weggestuurd, hoe hij terugkijkt op de nacht waarin hij alcohol dronk en daarmee zijn eigen glazen ingooide en ook… hoe het verder moet!

Vorige week brachten we het verschrikkelijk nieuws dat TOOS VAN DER VALK met de dood van haar dochter MARIJKE ook haar zesde kind verloor. Deze week het even emotionele vervolg, over hoe de familie er voor elkaar is en hoe de Van der Valkjes ook deze nieuwste klap te boven willen komen.

‘Boer zoekt Vrouw’ ging eindelijk weer van start en met bijna VIER MILJOEN KIJKERS blijkt wel dat we met z’n allen echt op een nieuwe serie hebben zitten wachten! Zullen de vijf boeren erin slagen een nieuwe liefde aan het programma over te houden? Collega MATTHIJS ALBERS ontdekte in Amerika iets wat geïnteresseerde brievenschrijvers naar BOER OLKE in Texas zouden moeten weten, voordat ze aan het wilde avontuur beginnen.

De vrouw die kiest voor Friese Olke krijgt in elk geval een BIJZONDERE SCHOONFAMILIE!

Weekblad Privé is ook te downloaden in de Privé magazine app in de App store en de Google Play store.