Nieuws/Entertainment
1320301
Entertainment

The Weeknd verovert Bella Hadid

The Weeknd en Bella Hadid nog samen in mei 2016

The Weeknd en Bella Hadid nog samen in mei 2016

The Weeknd zet al zijn charmes in om ex Bella Hadid weer terug te winnen, na zijn recente verbroken relatie met Selena Gomez. Hij stuurde het topmodel een enorme bos bloemen met een lief briefje toen zij afgelopen dagen in Shanghai was om de Victoria’s Secret Fashion Show te lopen. Dat vertelde een insider aan Hollywood Life.

The Weeknd en Bella Hadid nog samen in mei 2016

The Weeknd en Bella Hadid nog samen in mei 2016

De 27-jarige zanger, die in het echt Abel Tesfaye heet, schijnt veel tijd met het model door te brengen. Vorige week werd hij nog gezien toen hij Bella’s appartement in New York kwam. Enkele bronnen zeggen dat ze niet officieel weer bij elkaar zijn. „Ze praten met elkaar en gaan samen uit. Al hebben ze nog gevoelens voor elkaar, ze hebben geen relatie. Maar Abel is altijd van Bella blijven houden.”

Dat komt overeen met wat de Canadese rapper zelf een paar dagen aan E! vertelde, namelijk dat hij ’nog steeds van haar houdt en voelt dat er altijd een oprechte connectie tussen hen zal blijven bestaan’. In het briefje dat The Weeknd bij het royale boeket bloemen stopte, schreef hij dan ook hoe trots hij op Bella was en hoe geweldig ze is. „Bella was de hele avond in een roes”, aldus een bron aan Bella’s zijde.

Vorig jaar stond The Weeknd zelf nog voor de tweede keer op de catwalk in Parijs tijdens de jaarlijkse show van Victoria’s Secret, terwijl Bella en de andere modellen hem passeerden. Dat was het jaar dat de twee het na een relatie van anderhalf jaar uitmaakten. Gisteren ging nog het gerucht dat The Weeknd met Katy Perry aan het daten zou zijn.